26/07 KK1 DONDERDAG: WAT EEN FEEST

Hallo ouder/verzorgers, opa's, oma's, tantes, buren en andere belangrijke mensen!

Gisteren brak de zon door en hebben we een heerlijk zonnige dag gehad op kamp, wat een zegen!

Schemer-en nachtspelGisteravond, toen het donker begon te worden, gingen de kinderen (na een heerlijke BBQ!) het schemer-en nachtspel spelen. Bij de onderbouw moesten er kwartetten verdiend worden door die bij andere cirkels te pakken zonder getikt te worden. De bovenbouw kinderen waren echte helden, omdat ze als ware bijbelsmokkelaars bijbels naar Noord-Korea brachten. Hierbij moesten ze douaniers ontwijken, waarbij ze soms wel kruipend door het bos gingen. Maar de bijbels zijn succesvol gesmokkeld!

VandaagDe dag begon met een heerlijk inloopbuffet, waarbij er ruime keuze was uit geroosterd brood, cracottes, muesli en verse eieren.Vanochtend hebben de kinderen weer heerlijk gezongen tijdens het ochtendprogramma en geleerd over het gedeelte "verlos ons van de boze". Het ging over de verleiding van Jezus door de duivel, maar dat wij net als Jezus de verleiding kunnen doorstaan. Vanmiddag zijn we weer het bos in gegaan, waar de vossen dit jaar uit de ruimte kwamen. Zo zagen de kinderen een ware ruimteteek! Al met al dus een zeer geslaagde vossenjacht.De rest van de middag en de avond staat in het teken van de bonte avond. Met 24 acts belooft het weer een spektakel te worden!Terwijl ik dit blog schrijf zijn de kinderen heerlijk aan het eten van friet en kippenpoten op de tafel (met uiteraard wat groente erbij). Ik ga nu zelf er ook snel heen en we zien jullie morgen!Groetjes,NicoHoofdleiding kinderkamp 1kinderkamp1@onvergetelijk.nl

27 jul 2023 - 00:00

Meer fotos

, , ,
Alle blogs
Laatste blog
KK1: Kampkranten 2023
Random blog
03/08 JK2: Kampvuur, modder, hunters en gezelligheid 2022

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!