30/07 KK2: Zondag

Zondag

Deze dag startten we met een jarige in de onderbouwtent van de meisjes. We hebben gezongen en hadden gelijk heel veel zin in de dag. De bovenbouw begon met de stille tijd en de onderbouw mocht iets langer blijven liggen. Maar de eerste kinderen waren wakker om 6.30u, dus het wakker worden was geen probleem. Na de stille tijd hebben we met alle kinderen de dag geopend in de programmatent. Een liedje om wakker te worden en de dagplanning met elkaar doornemen was heel fijn zodat we wisten wat er wanneer van ons verwacht werd. 

Na het ontbijt hebben we het ochtendprogramma gevolgd, waarin we liedjes zingen, over het goede doel horen en een toneelstuk bekijken in het thema van vandaag: gebedsverhoring. We begonnen dus met best een lastig onderwerp. Gelukkig waren er ook nog twee mooie verwerkingen die een beetje uitleg gaven over dit thema door een bijbelverhaal. In de groepjes gingen we hier verder op in. 

Na de lunch hebben we voor de onderbouw het snoepwinkeltje geopend en hadden we lekker even vrije tijd. Het weer was tot dan toe gelukkig erg mee gevallen en zelfs de zon kwam er 's middags even bij. Tijd voor een leuke muziekbingo of levend stratego in het bos. Het avondeten daarna was aardappeltjes, worteltjes en een gehaktbal of vegetarische burger met vruchtenyoghurt als toetje. 

De avondactiviteit was weer in de groepjes om wat diepgang in de gesprekken en vriendschappen te krijgen en ook hier kregen we veel positieve reacties op van de kinderen, maar ook de leiding. Toen was het zeker wel tijd om lekker te douchen, teken controle te doen en te gaan slapen. Morgen weer een drukke dag! Om wat beelden van vandaag toe te voegen hier de link naar de vlog van vandaag. Geniet ervan!

https://youtu.be/cQEZOVPMAVM

Tot morgen.

30 jul 2023 - 00:00
Alle blogs
Laatste blog
KK1: Kampkranten 2023
Random blog
23/07 TK1: De eerste 24 uur Tienerkamp 2023

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!