Volg het Tienerkamp

Blog

Ons blog is (tijdens kamp) te bereiken via: www.onvergetelijk.nl/nieuws. Elk kamp zal hier enkele keren tijdens de kampweek een blog plaatsen. Tijden hiervan en regelmaat kunnen we niet garanderen, maar ongetwijfeld zult u een indruk kunnen krijgen.

Facebook

Like onze pagina op Facebook, zo blijft u op de hoogte maar hiermee drukt u ook uw steun uit naar ons als organisatie. En dat helpt enorm!

Twitter

Volg ons dit jaar via ons reguliere twitter account (@zomerkampen) en via ons nieuwe account waar we vaker in de kampweek updates zullen plaatsen (@zomerkamp_live)

Instagram

Volg de onvergetelijke zomerkampen op Instagram via www.instagram.com/onvergetelijk

Youtube

Abonneer uzelf op ons Youtube kanaal! (Tijdens week 1 zijn er een aantal hele leuke vlogs gemaakt van verschillende kampen. Er waren wat problemen met het geluid waardoor deze goed te beluisteren zijn op een laptop of tablet, maar op veel telefoons is de spraak niet verstaanbaar.Het vloggen was dit jaar een pilot tijdens week 1, tijdens week 2 wordt er niet gevlogd)

Gebedsbrief

We hopen dat u ook in gebed betrokken wilt blijven tijdens de kampweek. We zouden het op prijs stellen als u met behulp van de speciale gebedsbrief tijdens de kamp week ook voor de kampen wilt bidden.

Alle kinderen en jongeren verdienen een onvergetelijk zomerkamp! kinderkamp! brugkamp! tienerkamp! jeugdkamp!

Ook in 2019 organiseert Stichting Onvergetelijke Zomerkampen weer onvergetelijke christelijke kinderkampen, tienerkampen en jeugdkampen met sterke programma's en superleuke activiteiten! Ieder kind verdient een onvergetelijk zomerkamp!