tienerkamp2 | donderdag 02-08-2018

Happy Birthday!

We hebben de afgelopen dagen een vol programma gehad. We zijn een middagje naar Ede geweest en hebben verschillende spellen gespeeld. De chillavond op dinsdag was een groot succes. Her en der lagen spelletjes, er kon volleybal gespeeld worden en de beamer werd gebruikt om met z'n allen Just Dance te spelen. Het was erg hilarisch en leuk om mee te doen maar ook om naar te kijken. Op woensdag hebben we een stiltewandeling gemaakt in plaats van de stille tijd en groepjestijd. In het bos hingen kaarten met bijbelteksten en vragen om persoonlijk over na te denken. 's Middags hebben we het Zweeds loopspel gespeeld op de zandvlakte. Erg leuk maar ook erg vermoeiend.

Na het diner (tortilla's) hebben we op het grasveld drie is te veel gespeeld. Dit spel was ook erg vermakelijk. 's Avonds was het tijd voor de praiseavond. We hebben een aantal liederen gezongen met elkaar en vervolgens hebben we zelf nagedacht over onze 'plaats' ten opzichte van God. Om 0:00 uur 's nachts moest er gezongen worden. We hebben maar liefst drie(!) jarigen vandaag! Na dit minifeestje werd het tijd om ons bed in te duiken. Maar niet voor lang, want om 02:00 uur begonnen we met het nachtspel. Voordat het echte nachtspel begon, besloten we de tieners voor de gek te houden met een heel slecht spel. We gingen naar het bos waarbij de teams op zoek moesten gaan naar de glowsticks van een bepaalde kleur. Deze glowsticks waren er natuurlijk helemaal niet, de tieners begrepen er niks van en trapten er volledig in (''Wow jullie kunnen echt goed acteren!'', ''Ja ik had het echt wel door hoor''). Na deze teleurstelling zijn we maar terug gegaan naar het kamp. Net gedaan alsof we de avondsluiting gingen doen, maar toen startte het inleidende filmpje van het échte nachtspel. Sommigen chagrijnig, sommigen wat flexibeler. Uiteindelijk was het pas vroeg in de morgen dat we ons bed indoken.

De volgende ochtend zat iedereen met kleine oogjes aan de brunch. Shanice trakteerde ons op verse roombroodjes (mmmmm) en 's middags smulden we van de slagroomtaart van Elise en Tobias. Met een GPS-tocht hebben we toch nog even actief gedaan. De rest van de dag stond in het teken van de heerlijke BBQ en oefenen voor de bonte avond. Daar is het nu tijd voor!

Meer fotos