tienerkamp2 | vrijdag 03-08-2018

De dag die je wist dat zou komen...

De bonte avond was een bonte verzameling van allerlei leuke acts. Muziek, dans en toneel wisselden elkaar af. Iedereen deed wat leuks. Van de kabouterdans tot een quiz en van een heus kamplied tot een raadsel.

Vandaag was het alweer tijd om naar huis te gaan. Enkele uitspraken: ''De tijd ging snel, maar toch ook niet'', ''Ik ga dit kamp echt missen''. We hebben in de groepjestijd nagedacht over hoe we thuis verder kunnen gaan na deze kampweek. Hoe ga je om met de dip bij thuiskomst? Hoe kun je jezelf helpen om de thema's die dit kamp besproken zijn thuis in de praktijk te brengen? Ook namen we uitgebreid de tijd om de week met elkaar af te sluiten en in elkaars boekjes te schrijven. De week is nu inmiddels echt ten einde.

Ook De Boomstronk is (bijna) weer helemaal opgeruimd. Wij als leiding hebben nog een laatste avond met elkaar en dan zullen ook wij er morgen aan moeten geloven, alhoewel ons eigen bed toch ook wel lonkt. De kampkater is inmiddels al een feit, maar we genieten nog onwijs na van alle mooie foto's. Hier nog een kleine impressie.

We willen alle tieners en ouders bedanken voor de afgelopen week. Hoe mooi is het om een week intensief met elkaar op te trekken en elkaar (beter) te leren kennen? Ouders, bedankt voor het vertrouwen en het gebed. Ten slotte zijn we God ook ontzettend dankbaar. We zijn dankbaar voor wat Hij ons allemaal gegeven heeft. De leuke spellen, goede gesprekken, lekker eten en de dagelijkse groepjestijd. We leggen alles bij Hem neer en bidden ook voor de komende periode voor de tieners. U hoort het al, deze kampweek was onvergetelijk!

Meer fotos