21/07 TOP: De onvergetelijke ontmoeting met Gunnerud...

Lieve onvergetelijke ouders, vrienden en collega’s van onze blog,

Leuk dat je weer de tijd neemt om te lezen over de tweede dag van ons onvergetelijke avontuur. We zijn inmiddels aangekomen in Gunnerud, waar wij de komende twee dagen zullen blijven om vervolgens onze reis te vervolgen de rivier op. Dit betekent dus dat we het grootste deel van onze reis met de bussen hebben afgerond en we zijn blij dat dit achter de rug is en zeer goed verlopen is. Compliment voor onze onvergetelijke chauffeurs en tevens leiders! 

Vanmorgen begonnen wij de dag goed met een frisse duik in de Oostzee, waarna wij gebruik gemaakt hebbe van de laatste mogelijkheid tot  faciliteiten zoals douche en toilet. Inmiddels doen wij onze behoeften in een gat in de grond en vanaf komende dagen zullen wij moedernatuur hiervoor gebruiken. 

Na het ontbijt en de zwempartij hebben wij onze eerste stille tijd gehad en hebben we elkaar beter leren kennen. Eind van de ochtend zijn wij vertrokken uit Lomma en na een reis van ruim 6 uur zijn we aangekomen in Gunnerud waar we de tenten hebben opgezet aan de rivier en een onvergetelijke (complete) maaltijd hebben genuttigd bestaande uit aardappelpuree met jus, worteltjes met doperwtjes en knakworst. 

Inmiddels is het 23.00 uur ‘s avonds en zitten wij heerlijk om het kampvuur met onvergetelijke muziek en goede gesprekken. We hopen op een goede nachtrust en een mooie derde dag morgen.

Wil je meebidden voor een goede kampweek met elkaar? Dat zouden we erg waarderen :) 

Adjö,

Hilde en Jonne

 

 

21 jul 2019 - 00:00

Meer fotos

Alle blogs
Laatste blog
KK1: Kampkranten 2023
Random blog
26/07 TK1: Levend water en waterspel 2022

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!