kinderkamp1 |

Vrijdag

Inmiddels zijn jullie kids weer thuis en wij als leiding ook, dus dit is de laatste blog van Kinderkamp week 1 2019. We hebben enorm genoten en we hopen dat de kinderen ook nog aan het nagenieten zijn en jullie overladen met verhalen over alles wat ze hebben meegemaakt. 

Gisteren, voordat alle ouders kwamen, hebben we eerst alle tassen ingepakt en de slaapzalen opgeruimd. Toen er werd gefloten hebben we ons verzameld in het superheldencentrum om het laatste journaal te kijken. Een gedeelte hiervan is gemaakt tijdens de filmworkshop. De kinderen die hieraan meededen hebben 3 scripts bedacht en geoefend met acteren. Het journaal kunnen jullie hier bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=DUh4GtnNxbw&feature=youtu.be

Hierna hebben we het laatste spel in het bos gedaan: de vossenjacht. Er waren allemaal figuren te vinden in het bos, zoals een ridder, superheld, een banaan en zelfs onze hoofdleiding (bijna niet van de echte te onderscheiden). Elke vos had een puzzelstukje bij zich en samen vormden deze een foto met een vermomde leiding. Het groepje die als eerste de puzzel compleet had en de leiding kon raden had gewonnnen. Tijdens de lunch zijn ook de winnaars van de zeskamp, schemer- en nachtspel bekend gemaakt, zodat er heel wat prijsjes uitgezocht konden worden. Na de lunch ging de klok weer een uur vooruit, geen kamptijd meer! 

's Middags hebben we bij het ochtendprogramma herhaald wat we de hele week geleerd hebben. We hebben gedanst en gezongen, een spannende quiz gedaan en daarna de laatste groepjestijd gedaan. Daar hebben we met elkaar doorgepraat over de superkrachten en hoe we deze in kunnen zetten in Gods Koninkrijk. Ook hebben we met de kinderen gebeden en mochten ze ervoor kiezen om Jezus te volgen en de superkrachten in te zetten om anderen te helpen, net als we in de Bijbel lezen. Daarna hebben leiding en kinderen samen het superheldendiploma ondertekend, want die hebben ze wel verdiend!

De groepjes hebben met elkaar afgesloten en toen was het zover, tijd om jullie kids weer in de armen te sluiten. We hebben ontzettend van ze genoten, heel veel plezier met elkaar gehad en zijn blij dat het allemaal goed is verlopen, ook met de hitte van de afgelopen dagen. Het is bijzonder om er een week voor jullie kids te mogen zijn en we zijn dankbaar dat jullie ons dit toevertrouwen. Het is mooi om dit als team met elkaar neer te mogen zetten. We hebben vandaag als team met elkaar afgesloten en mochten ook stilstaan bij de bijdragen van iedereen van het team en God danken hoe deze week gezegend is. 

Nu is het tijd om na te genieten en bij te komen. Hopelijk tot volgend jaar!