Dag 3 - Zeskamp en watergevecht

We begonnen met het ochtendradioprogramma van MusFM, met natuurlijk de kampvakantiegroetjes van de ouders en de Ren Je Rot Prijsvraag. (Wie het eerste in de studio is met een voorwerp). Na het ontbijt ging de bovenbouw stille tijd met God houden in het bos. Tijdens de lunch kregen we van de Schoonmaakpolitie te horen of onze slaapzalen wel of niet schoon genoeg waren……. Ook werden er 4 kampleiders (Rick, Leo, Henk-Jan en Jacco) in het zonnetje gezet voor hun inzet voor de afgelopen 5, 10 en 15 jaar. Gefeliciteerd mannen!

Na de lunch hadden we een spetterende Zeskamp wat natuurlijk met deze temparaturen uitliep in een geweldig watergevecht! 2000 waterballonnen waren heel snel op!!! Om deze mooie dag goed af te sluiten, had het keukenteam een BBQ voorbereid. Dat was heerlijk! Met gevulde magen eerden we onze God tijdens de praiseavond! Weer een hele kampdag voorbij!

Kijk naar ons KinderkampDagJournaal op YouTube:
https://youtu.be/c-NhTUDKd2U

29 jul 2019 - 21:30
Alle blogs
Laatste blog
KK1: Kampkranten 2023
Random blog
28/07 TK1: Vluchtelingen helpen geeft voldoening 2022

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!