brugkamp2 | donderdag 01-08-2019

Brugkamp 2 - Woensdag

Inmiddels zijn we al over de helft van de week. Dit besef landde vandaag al bij een paar tieners, en zeker ook bij de leiding. Wát gaat de tijd snel als je het naar je zin hebt. Vandaag was weer zo'n dag vol hoogtepunten. Eindelijk was het moment daar: we gingen Levend Stratego spelen. Het moment waar menigeen naar uitgekeken had. Ze konden er geen genoeg van krijgen en wilden telkens nog een nieuw potje spelen. 

Na de lunch zijn we in twee groepen uiteen gegaan. Het was namelijk tijd voor de jongens- en meidenmiddag! Even lekker tijd met elkaar, zonder het andere geslacht. Aan de meiden hebben we herinnerd dat elk meisje mooi gemaakt is in Gods ogen. Als herinnering hebben we vriendschapsarmbandjes voor elkaar gemaakt, onder het genot van heerlijke chocoladefondue en kneiterharde meidenmuziek. Van de jongens hebben wij iets minder verstand, maar we begrepen dat zij elkaar uitgedaagd hebben in een enorm voetbaltoernooi, nadat ze zelf teamshirts hadden ontworpen. Aan de hand van het verhaal van David en Jonathan hebben ze het gehad over vriendschap.

Vervolgens was het eindelijk zo ver: de mooiste kleding werd uit de tas getrokken, de lekkerste geurtjes opgespoten, de mooiste kunstwerken in haren gevlochten/gekruld, de charmantste make-up aangebracht: het Gala-diner was hier!!!! De zaal was prachtig aangekleed met tafelkleden, servetten en echt servies. De tieners werden ontzettend goed verzorgd door alle leiding die ze deze avond bedienden. Iedereen speelde het spel goed mee; de bekakste accentjes werden gebruikt en de gekste verzoekjes gingen naar de 'obers'. De keuken had zich enorm uitgesloofd; er stond een heerlijk drie-gangen diner op het menu. Nadat we buiten een mooie groepsfoto gemaakt hebben met zijn allen, vertrok iedereen naar de andere zaal. Daar vond namelijk de disco plaats! Keihard dreunden de lekkerste deuntjes door de boxen en de gekste moves werden uit de kast gehaald. Heuse dancebattles, limbodansen, stijldansen, hakken: niets was te gek! De hoek was ingericht als een mooie photobooth, waar iedereen op de foto kon met zijn vrienden. Daar is flink gebruik van gemaakt. 

We gingen allemaal echt helemaal uit ons dak en werkelijk iedereen heeft het naar zijn zin gehad. Wat een spetterende avond!

Meer fotos