brugkamp2 | zondag 04-08-2019

Brugkamp 2 - Vrijdag

Daar zit je dan, op een stil en verlaten kampterrein... Alle ouders zijn geknuffeld, alle spullen ingepakt en alle tieners zijn vertrokken. Wat is het saai!!!! Alle leiding is er echt even beduusd van. Na een hele week constant geluiden, gelach, geschreeuw, geklets, gejoel, is zo'n bos ineens wel erg kalm. We missen het nu al.

Gelukkig hebben we de dag nog wel af kunnen sluiten met het waarachtige Whatsapp-kwartet. Meerdere tieners hadden al aangegeven dat ze dat erg gemist hadden deze week en dat we bij de evaluatie maar mee moesten nemen dat het volgend jaar wel weer gespeeld moest worden. Maar: op het laatste moment was dat nog een spetterende afsluiting (letterlijk: want het regenende dat het goot). Maar dat kon de pret niet drukken en de groepjes sprintten Otterlo in alsof hun leven ervan af hing. 

Bij terugkomst op het kampterrein werd er als een malle geschreven in alle kampboekjes, werden de laatste armbandjes geknoopt, de laatste potjes tafeltennis gespeeld en is er gebeden voor elke tiener. En dan is dat moment daar dat de ouders het terrein op komen... Veel durfden het niet toe te geven, maar stonden stiekem toch een beetje op de uitkijk of hun familie er al aankwam. Dit was een fantastische week, waar veel nieuwe vriendschappen gesloten zijn en veel mooie herinneringen zijn gemaakt. Nu is het weer tijd om naar huis te gaan! (Of als je leiding bent: keihard schoon te maken en op te ruimen en de avond samen af te sluiten als team).

Lieve tieners, jullie waren een geweldige groep met zijn allen! We missen jullie nu al, hopelijk tot volgend jaar?!

Heel veel liefs, namens alle leiding, van Leanne en Juliette

PS. Zoals beloofd hier ook nog de groepsfoto's van team Rood, Oranje en Blauw!
PPS. Nog een groep die je natuurlijk niet kan vergeten is het keukenteam! Wát hebben die goed voor ons gezorgd afgelopen week, daarom worden zij ook nog even in het zonnetje gezet hierboven.
PPPS. Naast de groepjesfoto's hierboven ook nog een groepsfoto van het hele team (keuken + (hoofd)leiding), want dat is en blijft natuurlijk de leukste groep ;)