Christelijk Topkamp

We geloven dat het christelijk geloof een enorme rijkdom biedt om je identiteit op te bouwen en keuzes in je leven op te baseren. God heeft je niet per ongeluk laten ontstaan maar gemaakt met een doel. Toch kan het zijn dat je dat nog niet helemaal helder ziet of puzzelt om het geloof in je leven een plek te geven.

Inhoud & respect

Op het Topkamp gaan we de diepte in met elkaar. Verweven in alle uitdagende activiteiten zullen we je ook uitdagen om na te denken over jezelf, je geloof en hoe God je kan helpen een leven te leiden dat echt een verschil maakt en dat een legacy achterlaat.

Op bijzonder plaatsen in de omgeving zullen we de bijbel openen met elkaar en ons laten inspireren met actuele wijsheid die ook praktisch is. Dit doen we met respect voor elkaar, juist omdat alle deelnemers van het Topkamp zich heel ergens anders bevinden in hun reis met God. We proberen elkaar scherp te houden, met prikkelende vragen uit de dagen maar uiteindelijk ben je zelf degene die bepaalt wat er ermee kunt en wat je er mee doet. We beloven je in ieder geval dat dit geen oppervlakkig kamp wordt!

Hemels & waardenvol

Natuurlijk laten we de bijbelse principes en waarden ook terugkomen in hoe we met elkaar en met de natuur omgaan. Ieder mens is waardevol en mag zijn of haar plekje in de groep innemen. God heeft iedereen bijzonder geschapen, ieder met zijn eigen talenten die je mag ontdekken. Daarom hechten we heel erg veel waarde aan het groepsproces waarbij er niet gepest wordt en niemand buiten de boot valt. Dat doen we vanuit de overtuging dat God van elk individu houdt en het waardevol vindt!

We geloven dat kamp een soort voorproefje van de hemel is. Een week lang samen actief zijn, slapen, lekker eten, van elkaar leren, de natuur in, genieten, lachen, vrienden maken, elkaar goed leren kennen, uitgedaagd worden en verhalen horen uit de Bijbel. Dit Topkamp zal een onvergetelijke ervaring voor je zijn!

De datum en locatie voor het komende topkamp worden op een later moment bekend gemaakt.