Locatie Topkamp

We gaan met het Topkamp de grens over! Met gehuurde busjes reizen we naar prachtige bestemmingen in Europa die meer dan het ontdekken waard zijn!

Altijd zoeken we een gebied waar zowel qua natuur, cultuur en historie veel te ontdekken valt. En waar we mooie hikes kunnen maken en andere uitdagende activiteiten kunnen ondernemen.

Er zijn nog zoveel prachtige natuurgebieden te ontdekken en op een of andere manier doet een prachtig bos, meer of berg je iets. Je voelt je klein in zo'n machtige omgeving, je haastige tempo vertraagt wat, en misschien helpt het je zelfs wel om puzzelstukjes op zijn plek te leggen en zo even een reset te kunnen beleven van jouw keuzes en koers in je leven.

We nemen meestal onze eigen iconische topkamp tipitenten mee waardoor we heel flexibel zijn maar ook echt een plek hebben om thuis te noemen en wat ons basecamp zal zijn.

Koken en eten doen we met elkaar. En bij een kampvuur goede gesprekken voeren onder een indrukwekkende sterrenhemel is iets dat je nooit meer zult vergeten!

De datum en locatie voor het komende topkamp worden op een later moment bekend gemaakt.