We zijn begonnen!

Kunt u het zich nog voorstellen dat vanmorgen iedereen nog thuis was en de Boomstronk nog leeg was? Wij in elk geval niet!

Tienerkamp 1 met een recordaantal van 49 tieners is begonnen. In deze blog proberen we u door de week op de hoogte te houden van onze avonturen, hierbij alvast een eerste impressie. Nadat tussen vier en vijf alle deelnemers kwamen binnendruppelen werd de tafeltennistafel en het voetbalveld al snel ontdekt. Wat boffen we toch met het fantastische weer en deze prachtige locatie. Ondertussen had ons driekoppige keukenteam een heerlijke pasta klaargemaakt die goed in de smaak viel en in de buitenlucht kon worden opgegeten.

Na de maaltijd was er geen ingeplande corvee maar hebben we gevraagd of er vrijwilligers waren voor de afwas. Of er vrijwilligers zich hebben gemeld? Het bewijs ziet u tussen de foto’s. Misschien dat ze thuis ook wel vaker voor de afwas zijn te porren :)

Nu zijn de tieners vertrokken naar het bos voor een kennismakingsspel – wat een stilte meteen op het terrein. Later vanavond maken ze ook nog kennis in de kleine groepjes. Maar met die kennismaking zit het wel goed! De tieners zoeken elkaar op en iedereen is z’n plekje al aan het vinden. Leuk om te merken! Voor nu wens ik u nog een hele fijne en (misschien voor het eerst dit jaar) rustige avond toe ;)!

21 jul 2018 - 00:00

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!