brugkamp2 | donderdag 02-08-2018

Woensdag 1 augustus

Woensdag! Een dag vol met nieuwe activiteiten, serieuze momenten en vooral veel lol. De dag zijn we opnieuw begonnen door middel van een halfuurtje kletsen en eventjes bidden in de kleine groepjes. Na het ontbijt is er een gaaf spel gespeeld, namelijk; levend cluedo! Het was vet spannend, omdat hoofdleiding Pieter ontvoerd was. Er was een aantal mogelijke daders en door middel van spellen konden er door de groepjes aanwijzingen gevonden worden. Beetje bij beetje werd de puzzel steeds meer compleet en was het duidelijker wie Pieter had ontvoerd! Merith was de dader!! Uiteraard was het allemaal in scène gezet en hebben de tieners (en de leiding) zich goed vermaakt!
Nadat alle tieners klotsende buiken hadden van de limonade, zijn de kleine groepjes uiteen gegaan. Vandaag ging de serieuze tijd in de groepjes over 'Leef #metjevrienden'. Na een filmpje gekeken te hebben en een stuk uit de bijbel te hebben gelezen, waren er goede gesprekken over vriendschap.

Eindelijk was het tijd voor de lunch! De boterhammen vlogen er doorheen. Er was ook nog wat soep met ballen over van de avond ervoor. Wat een geluk! Die lunch was hard nodig, want er stond een super leuk programma op de planning. Het was namelijk tijd voor de DIRTY GAMES! Iedereen moest zijn kleren aantrekken die vies mochten worden, dat was ook echt wel nodig! Verven met je hoofd, vla-twister, meel-snoephappen, buikglijden, anderen voeren en een troon maken van zand en water. Wat een bende was het! Van het een kwam het ander en alles eindigde in een groot water/meel/verf/stroopgevecht! De tieners waren door het dolle heen, maar vonden het toch wel tijd om te douchen. Nadat er door iedereen gedoucht was, was het etenstijd. Vandaag stonden er vissticks op het menu! Nadat het eten op was, is de corvee uitgevoerd. Door de dirty games was alles een flinke bende en was het ook echt nodig!

Na zwoegen en zweten was alles weer spik en span en was het tijd voor het volgende onderdeel: de filmavond! Op dit moment kijken de tieners aandachtig naar de film Narnia. Daarom is deze blog voor nu klaar! Wij van de leiding willen de film namelijk ook wel graag kijken! :)

En dan het allerlaatste team om aan u voor te stellen: groep Oranje! Samen met hun leiding Melanie en Martijn zijn ze boven op de foto te zien.

N.B. Er zijn nu ook foto's te bewonderen onder de tekst, ook bij de afgelopen blogs zijn deze nu te zien! Dus voor extra foto's, check de vorige blogs nog een keer.

Meer fotos