Zondagavond en maandag

Hallo ouders,

Misschien zijn jullie ook wel benieuwd wie precies de leiding van jullie kinderen zijn. Om ze wat beter te leren kennen is hierbij ook het voorstelfilmpje voor jullie: https://www.youtube.com/watch?v=DgWa8FR7wHE&feature=youtu.be

Gisteravond was de jongens- en meidenavond. De jongens hebben spellen gedaan om hun superkrachten te testen, zoals vliegkracht en snelheid. Hierna hebben ze boven een vuurtje marshmallows geroosterd. De onderbouwmeiden hebben marionetten geknutseld met de boodschap dat ze zelf keuzes mogen maken en zich niet hoeven te laten leiden door anderen. De bovenbouwmeiden zijn naar de zandvlakte gelopen en hebben elkaar op deze mooie plek complimenten gegeven. Na afloop was er nog net tijd om op kamp broodjes te bakken boven het kampvuur. Hierna was het bedtijd!

Vanochtend zijn we met nieuwe energie wakker geworden en hebben we hard gewerkt bij de bootcamp. Tijdens het ochtendprogramma ging het over vertrouwen. We hebben Petrus in levende lijve ontmoet. In de groepjestijd ging het erover dat je God kan vertrouwen, ook als je het moeilijk hebt of als je boos bent. Hierna hebben we een schild gemaakt waarop we complimenten hebben geschreven voor elkaar.

Nadat de kinderen 310 pannenkoeken hadden gegeten konden ze de rest van hun honger stillen bij het snoepwinkeltje. Ze hoefden niet in de rij te wachten, want tegelijkertijd werd er flagfootball gespeeld op het veld.

Tijdens de lunch werden de workshops voor de middag gepresenteerd. Van hutten bouwen, tot styling, wildspotten en circus, er was genoeg keuze! In de workshops zitten de kinderen niet met hun eigen groepje, maar kiest ieder kind wat hij of zij graag wil gaan doen. De middag vloog erbij, morgen volgen er wat foto’s hiervan!

’s Avonds had het keukenteam nasi voor ons klaargemaakt. Bij het kampvuur hebben we de avond afgesloten. We hebben een liedjeswedstrijd gedaan onder streng toezicht van onze hoofdleiding Gerben. Mark heeft een spannend verhaal verteld over een snoepjesboom in het bos. Wie weet vinden we deze morgen wel!

Ook het Mussennestjournaal staat online, bekijk deze hier:

https://www.youtube.com/watch?v=jzMlxQvjft8&feature=youtu.be

23 jul 2019 - 00:00
Alle blogs
Laatste blog
KK1: Kampkranten 2023
Random blog
Dag 3 - Zeskamp en watergevecht 2019

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!