03/07 : Alle onze tienerkampen en jeugdkampen gaan door!


Goed nieuws! Ook Tienerkamp week 2 & Jeugdkamp week 2 zullen defintief doorgang vinden! We hebben teams met voldoende ervaren kampleiders kunnen samenstellen om ook deze kampen door te kunnen laten gaan. Goed nieuws voor veel tieners en jongeren!

Dankbaar dat alle kinderkampen, brugkampen, tienerkampen en jeugdkampen kunnen doorgaan!

We zijn enorm dankbaar dat het gelukt is en we hopen hiermee alsnog heel veel deelnemers een onvergetelijke kampweek te kunnen bezorgen!

Nog plek beschikbaar voor Tienerkamp week 2 & Jeugdkamp week 2

Door wisselingen in de planning van sommige deelnemers en ouders zijn er nog wat plekken beschikbaar in week 2 (vanaf 25 juli) voor Tienerkamp week 2 (voor 14 & 15 jaar) en Jeugdkamp week 2 (voor 16 & 17 jaar).

Kijk voor meer informatie hierover op: /youth (misschien kunt u deze link ook delen via social media)

Gebed en support meer dan ooit nodig

De steun van mensen die meeleven met Stichting Onvergetelijke Zomerkampen is meer dan ooit nodig. Overweeg zelf om "Vriend van Onvergetelijk" te worden en een jaarlijks bedrag te doneren, of meld u aan voor het gebedsteam om voor het omschakelen en lastminute voorbereidingen te bidden.

Ja! ik word ook Vriend van Onvergetelijk!

3 jul 2020 - 00:00

Meer fotos

Alle blogs
Laatste blog
KK1: Kampkranten 2023
Random blog
29/07 TK2: Aankomstdag 2023

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!