Brugkamp 1 - In beweging!

2020:07:19 14:55:29

Lieve ouders,

De eerste dag zit erop! Gisteren werden de deelnemers wakker na het eerste nachtje. We kunnen zien dat het we net zijn begonnen want ze bruisen van de energie (en zijn 's nachts moeilijk stil te krijgen ;) ). We begonnen de dag met groepjestijd en de eerste bijeenkomst. We hebben kunnen luisteren naar het verhaal van Jozef om vervolgens de rest van de week dieper op bepaalde punten in zijn leven in te gaan. Alles is dit jaar zoveel mogelijk buiten en eigenlijk vinden we dat heel chill. We pakken er een vestje bij als we het koud krijgen en dat gaat heel prima.

's Middags hebben we workshops gedaan en zijn we naar de hei geweest voor een leuk spel en na het avondeten hadden we nog een spel! Iedereen deed gezellig mee, er was appeltaart van de workshops en we hebben lekker gekletst met elkaar.

Vannacht hebben we ook weer een goed nachtje gemaakt, ondanks dat de meiden het toch wel erg gezellig vonden bij elkaar op de kamers hihi.
Zometeen hebben we weer een hoop op het programma staan! Wie weet schrijf ik vanavond het blogje al en anders morgenochtend.

We hopen jullie zo een beetje op de hoogte te houden, maar u hoort natuurlijk alles van uw kind zelf aanstaande vrijdag!

Fijne dag!
De hoofdleiding

20 jul 2020 - 00:00

Meer fotos

2020:07:19 14:54:16

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!