Brugkamp 1 - Jozef in premiere!

Het is een nieuwe ochtend dus tijd voor een nieuw blogje!  

Gisteren begonnen we de dag met het alarm: ontruimingsoefening! Binnen 3 minuten stonden we allemaal netjes klaar op de verzamelplaats. Die kunnen we afvinken.
Daarna gingen we door met het programma, groepjestijd en de samenkomst. Het ging over jaloezie, teleurstellingen en boosheid. De broers van Jozef waren jaloers op zijn jas, jaloers op het feit dat hij het lievelingetje was van zijn vader.

Na de lunch zijn we het bos ingegaan voor een GPS tocht. Het was super weer: zonnetje, maar niet te warm! Na het avondeten hebben we de politie geholpen met een politiedossier. Een heel leuk spel waarin de leiding als verschillende typetjes in het bos liepen en de deelnemers informatie over hen moest vinden.

Toch was het hoogtepunt van de dag wel het wandeltheater. Tijdens de avondwandeling werden verschillende scenes uit het verhaal van Jozef nagespeeld. De deelnemers vonden het indrukwekkend en op deze manier maken we het verhaal levendig.

We zien dat we onze slaap toch nodig hebben :P Het was dan ook redelijk snel stil en we hebben een goede nacht gemaakt. Dat is maar goed ook, want vandaag gaan we weer een hoop leuks doen!

Tot morgen,

De hoofdleiding

21 jul 2020 - 00:00

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!