kinderkamp2 | vrijdag 31-07-2020

donderdag kinderkamp 2

Het begint vandaag al met een bijzonder ontbijt. De bekende gesmeerde dubbele boterhammen hebben vandaag een verschillende kleur boven  en onderkant. Iemand zegt: wat is dit voor één april grap. Sommigen kijken bedenken en pakken dan toch maar wel. Ze zijn lekker hoor.
Vandaag denken we na over de laatste twee geboden. Niet liegen & niet jaloers zijn. 
Na de lunch hebben we vrije tijd. We kopen de snoepwinkel helemaal leeg. Ondertussen wordt het zeskamp klaargezet. Het is lekker weer, dus veel spellen zijn met water. Uiteraard is er ook een heuse zeepbaan

We eindigen het zeskamp met de  watergevecht en we ruilen daarbij ook al de geur van de barbecue. Het keukenteam heeft weer zijn best gedaan om ons van een heerlijke maaltijd te voorzien. Daarna hebben we kampvuur... We zingen kampliedjes: cowboy Billie Boom, tante uit Marokko, en nog meer. We bakken marshmallows -of eigenlijk bakt de leiding die voor ons. Het vuur is zó heet.- en de bovenbouw doet een liedjesastafette. Het is supergezellig! We halen herinneringen op met elkaar door te bedenken wat het leukste was aan deze kampweek: het kampvuur, de bonte avond, de nieuwe vrienden die gemaakt zijn, dat ze geleerd hebben over Jezus, levend cluedo, de bosspellen en alle gezelligheid met elkaar.
Aan het einde van de avond bidden en danken we met elkaar rondom het vuur. Veel kinderen hebben iets waarvoor ze God willen danken.
We zijn dankbaar voor deze fantastische kampweek. Vrijdag gaan we er weer een leuke dag van maken en dan gaan we alweer naar huis.

Meer fotos