Kinderkamp 1 - zondag - op zoek naar de verborgen boerderij

We zijn er! Alle koetjes en kalfjes zijn present op de boerderij. 118 kinderen springen in het rond en de leiding staat hier en daar wat verdwaasd te kijken. Wat was het een fijne eerste dag. Toen alle kinderen waren aangekomen en de bedden waren opgemaakt, zijn we lekker de broodjes knakworst gaan eten die de keuken met liefde voor ons had bereid. Het was een gezellig kakofonie van geklets, liedjes, de pet van tante Jet en de eerste groepsyells. De Geniale Geiten hebben het spits afgebeten met het corvee. 

Eenmaal in de grote tent hebben we lekker wat kampliedjes gezongen en hebben de leiding en de groepjes zich voorgesteld. Om de druisende adrenaline kwijt te raken, zijn we voor de dagsluiting nog even naar het bos gegaan. Inmiddels zijn er nachtliedjes gezongen, knuffelsdieren zijn op de hoogte gebracht van de nieuwe avonturen en het is stil op Het Mussennest. Nog een paar uur voor de eerste kinderen weer wakker worden, klaar voor een nieuwe dag! 

Mocht u het leuk vinden om een kind een kaartje te sturen terwijl hij/zij op kamp is, dan kan dat! U kunt de naam van het kind op de envelop zetten per adres van Het Mussennest. Houd wel rekening met één of twee dagen levertijd.

24 jul 2021 - 00:00

Meer fotos

,

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!