Tienerkamp on tour

Vanmorgen werden we na een goede nachtrust weer wakker met het heerlijke gefluit van vogeltjes op de Boomstronk. Het is verbazend hoe goed de tieners slapen, dat vinden wij als leiding niet zo erg. Wij zijn eigenlijk wel wat meer gekeet gewend :-). 
 
's Ochtends begonnen we met stille tijd. Dat doen we elke ochtend om de tieners te laten zien hoe je elke dag kan beginnen met God. Bijvoorbeeld door samen of alleen in je Bijbel te lezen, in een schriftje te schrijven wat je aanspreekt en te bidden tot God. Verbonden zijn gaat soms makkelijker dan je denkt! En tegelijk weten we, als leiding en als deelnemers, dat het soms lastig kan zijn om dit soort dingen ook thuis weer voort te zetten. Gelukkig gaan we daar vrijdag nog met de tieners over doorpraten!
 
Daarna ontbeten we waar we de verjaardag van Jorian ook vierden. We zongen met elkaar voor hem, hoewel een groot deel van de tieners dat al om middernacht had gedaan.
 
In verband met de weersverwachting hebben we de fietsspeurtocht in de ochtend gedaan. De groepjes gingen ruim twee uur lang met elkaar op pad in en om de bossen van Otterlo. Daar maakten ze een hoop lol en leerden ze elkaar (nog) beter kennen. En gelukkig kwam iedereen weer gezond terug op de Boomstronk. 
 
's Middags deden we het "ochtend"programma waar Riëlle vertelde over verbonden zijn met God. Hoe dat in het Oude Testament de mens steeds niet lukte, maar door de persoon Jezus het weer mogelijk is in verbinding te staan met God. Wat een bemoedigende boodschap!
 
Na de aansluitende groepjestijd deden we een workshopronde en aten we heerlijk Mexicaans. Terwijl één groep de afwas deed werd er door anderen gebruik gemaakt van het mooie sportveld om te volleyballen.
 
Op dit moment zijn de tieners een workshopronde aan het doen. Er worden t-shirts gemaakt (zie de foto's), gebootcampt, een eigen lied geschreven, geïmproviseerd en gesalsadanst! Het is fijn voor de tieners om even bezig te zijn met iets sportiefs of juist iets creatiefs waar ze hun ei in kwijt kunnen.
 
We sluiten deze dag zo dadelijk af met een razendspannend (en ook best vermoeiend spel) dus we rekenen er op dat iedereen straks weer als een roosje slaapt. Maar ja, het blijven wel tieners...
 
U hoort het we hebben het goed met elkaar op de Boomstronk en daar zijn we dankbaar voor. Morgen praten we met de tieners over hoe je zelf verbonden kan zijn met God. Bidt u met ons mee dat ze zelf die verbinding ook (steeds  meer) mogen gaan ervaren?
 
Voor nu een vrolijke groet vanaf een even vrolijk Tienerkamp!
26 jul 2021 - 00:00

Meer fotos

, ,

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!