24/07 TK1: Warme ontmoeting

2022:07:24 12:42:16

We hebben elkaar eerst ontmoet door kennismakingsspellen te spelen. We weten niet alleen de naam maar ook hobby’s, eigenaardigheden en interesses van elkaar. Na deze eerste ontmoeting op zaterdag zijn we vandaag begonnen met het thema van deze week ‘Ontmoeting met Jezus’. In deze zinderende hitte hebben we veel warme ontmoetingen gehad.

We zijn nog aan het na puffen van een fietsspeurtocht rondom Otterlo. We hebben op de fiets de omgeving van Otterlo verkent. Een prachtige omgeving. Onderweg stopte we bij 6 punten voor onder andere het maken van een gekke foto, vragen over wat je gelukkig heeft gemaakt in je leven en op een plek mochten ze iets voor God in het zandschrijven.

We gaan later deze week nog meer fietsen in de omgeving en ontmoetingen met Jezus meemaken. Vandaag ontmoette de oude Simeon baby Jezus. Hij heeft er lang op gewacht en hoopte dit te mee te maken. Waar de tieners zelf op hopen hebben we verteld in de groepjes.

Kortom het was echt een onvergetelijke eerste ontmoeting met 100% plezier en 100% diepgang


 

24 jul 2022 - 00:00

Meer fotos

2022:07:23 20:30:33
Alle blogs
Laatste blog
KK1: Kampkranten 2023
Random blog
donderdag kinderkamp 2 2020

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!