BK1 2022 - Donderdag en vrijdag

2022:07:28 22:58:34

Op deze donderdagmorgen waren we onder de indruk van het getuigenis van één van onze leiders die hij in de dienst gaf. Hij vertelde hoe hij zich herkende in het volk van Israël en wat wij daarvan kunnen leren.

’s Middags kropen we opnieuw in de rol van de Israëlieten, want het was tijd voor ‘Verkenners in het beloofde land’. Er moest verkend, gezocht en gegraven worden. De leiding had iets te goed z’n best gedaan met verstoppen: het is nu (20 uur later) nog steeds niet gevonden… Gelukkig kon dat de pret van het spel niet drukken.

Er stond maar één spel gepland deze dag, want de rest van de tijd was beschikbaar voor het oefenen van de bonte avond. En dat is goed gebruikt. We hadden als leiding besloten om geen ‘acts met eten’ toe te staan. Dat vroeg wat extra’s van de creativiteit van de deelnemers, maar wat hebben ze dat mooi opgelost. Er stonden 20 hele creatieve en positieve acts. De meeste optredens eindigde in een groot feest of de polonaise.

Vrijdag gaan we helaas weer naar huis. We hebben als leiding en deelnemers de afgelopen week enorm genoten. We zijn gezegend met deelnemers met veel energie, leiding met veel geduld en weer dat precies goed was. De perfecte mix voor een bruisend en diepgaand brugkamp. Tot ziens!

29 jul 2022 - 00:00
Alle blogs
Laatste blog
KK1: Kampkranten 2023
Random blog
Kinderkamp 2 Speuren in het bos 2019

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!