03/07 TK2: Maandag

Vandaag een dag vol met nattigheid van boven. Natuurlijk hebben we dat de pret niet laten drukken. Nienke heeft tijdens de dienst gesproken over de basis in de Bijbel. Ze nam ons mee in een bijzondere eigenschap van de Bijbel, de kruisverwijzingen. 

De tieners kregen de keuze tussen fietsen naar het strand of fun shops. Ze vonden het net iets te nat voor het strand ;) Er zijn appeltaarten gebakken, persoonlijkheden ontdekt, mooie visionboards gemaakt en geïmproviseerd in de theatertent. 

Er zijn creatieve manieren bedacht over de misdaad waardoor ze in de gevangenis zijn gekomen, iets met gouden flamingo ́s en Bossche bollen. Natuurlijk hoorde daar ook een passend ontsnappingsplan bij. Ook de keuken was erg creatief bezig. Ze hebben een heerlijke, binnen BBQ voor ons verzorgd.

De dag werd afgesloten met de mooie klassieker God’s not dead.

Als leiding genieten we van mooie gesprekken met de tieners. Zien we de tieners groeien. En kijken we uit naar de komende week. 

3 jul 2023 - 00:00

Meer fotos

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!