24/07 TK1: Putten op Stelten

We zijn al weer een dag verder en er is weer een hoop gebeurd. Stoelriemen vast: we nemen u graag mee!

Gisteravond aten we heerlijk gezond. In olie gebakken aardappelreepjes, tomaat, sla, kaas, en vleesschijfjes met meergranenbroodjes. Oftewel: hamburgers met friet.
Na dit krachtvoer was het tijd voor een zevenkamp. Maar wel eentje met een nostalgisch randje voor de leiding. We speelden Spel zonder Grenzen, het TV-programma uit de jaren negentig. Dat betekende knotsgekke spellen en dito kostuums. Van koks met vastgebonden voeten die over een buikschuifbaan moeten schuifelen, tot tieners die als giraffen geblinddoekt koek uit een boom moesten plukken met een afvalknijper. Vermakelijk om te doen én om te zien.

Met dit avondvullende spel, afgesloten met en zeepbaan, was iedereen behoorlijk voldaan. We sloten af met twee nummers waarbij vooral bij het zingen van “My ligthouse” het dak er af ging. We hebben zelden zó´n enthousiaste groep gehad als het gaat om meezingen.

Vanmorgen begonnen we met stille tijd. Dat is een half uur voor het ontbijt waar de tieners zelf tijd hebben om de bijbel te lezen en te bidden. Juist ook omdat we tieners willen helpen een ritme aan te leren wat thuis misschien ook zou kunnen.
Na het ontbijt vertelde Lynn aan de hand van drie fragmenten uit The Chosen over hoe Jezus in contact met ons wil staan. Hij stelt ons een simpele vraag: wil je mij volgen? Hoe mooi zou het zijn als alle tieners deze vraag volmondig met ja kunnen gaan beantwoorden!

Vanmiddag werd Putten op stelten gesteld met de crazy 88. Er zijn mensen op straat ten huwelijk gevraagd, liederen gezongen, polonaise in de Albert Heijn, peuters geholpen met oversteken, koprollen gemaakt in de supermarkt en er is heel veel snoep gekocht.

Denk je dat na al het snoep de tieners vol zitten dan heb je het mis. Er zijn gerust 400 pannenkoeken gegeten vanavond, waar de keuken de hele dag voor heeft staan bakken.

U hoort het: we hebben het goed hier op de Beukhof. We blijven bidden voor mooi weer en bovenal voor Gods aanwezigheid op het terrein en tieners die Hem mogen ontmoeten.
Een warme groet!

24 jul 2023 - 00:00

Meer fotos

, , ,
Alle blogs
Laatste blog
KK1: Kampkranten 2023
Random blog
Maandag TK1 - Vraag maar raak 2019

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!