25/07 KK1 DINSDAG: COMPLIMENTENDAG!

Hallo trouwe lezers van de blog van kinderkamp 1: wat zijn jullie leuk betrokken bij ons kamp! Super leuk dat deze blog met zoveel plezier gelezen wordt.

WorkshopsWat een plezier hebben we gehad met de workshops. De kinderen konden kiezen uit 10 workshops, dus voor iedereen was er wat leuks! Zo werden er onder andere wafels gebakken, 3d getekend, was er een muziek workshop, een bootcamp en zijn kinderen in het bos gaan dierenspotten. 

KampvuurGiseravond hebben we kunnen genieten van een geweldig kampvuur. Groepsleiding Gerrit vertelde een spannend verhaal en er zijn veel liedjes gezongen, zoals de classic Cowboy Billy Boom.

VandaagVandaag is het complimentendag! Super leuk om te merken dat de kinderen opleven van alle complimenten en zelfs de leiding allemaal complimentjes krijgen van de kinderen! We hebben het in het ochtendprogramma gehad over God die voor je zorgt, aan de hand van de toneel workshop kinderen die het verhaal van Jezus en de vijf broden en twee vissen voorspeelden. Maar Jezus zorgt natuurlijk niet alleen voor ons door ons eten te geven, maar ook als we boos of verdrietig zijn of als we iets nodig hebben. De kinderen hebben mogen leren dat we er op kunnen vertrouwen dat God voor ons zorgt, ook als we het moeilijk hebben.

Terwijl dit blog geschreven wordt, hoor ik vrolijke kinderstemmen van het veld komen, waar ze druk bezig zijn met de zeskamp. Een lekker actieve middag waarbij de kinderen touwspringen, over de stormbaan gaan, parcours afleggen en nog veel meer! Ze hebben genoeg verhalen om te delen dus.

Vanavond gaan we lekker dansen tijdens de disco/bingo avond en zijn er leuke prijsjes te winnen. Dat belooft een groot feest te worden!

PostVanmiddag kwam jullie post binnen (heel veel, daar waren de kinderen blij mee!), die we net bij de lunch hebben uitgedeeld. Wel 7 kinderen moesten een liedje zingen (die hebben drie kaarten op één dag gekregen). Nog geen kaartje gestuurd? Het kan nog! Het adres is Beekdalseweg 1, 6731SG Otterlo.

Tot morgen bij weer een nieuwe blog!

NicoHoofdleiding kinderkamp 1kinderkamp1@onvergetelijk.nl

25 jul 2023 - 00:00

Meer fotos

, , , , ,
Alle blogs
Laatste blog
KK1: Kampkranten 2023
Random blog
De dag die je wist dat zou komen... 2018

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!