BK1 2023 Donderdag & Vrijdag

2023:07:28 16:16:32

DONDERDAG
Vandaag vieren we feest! Yvonne van het keukenteam is jarig, hoera! 
Net als elke dag hielden we ook vandaag weer dienst. Tijdens de dienst leerden we wat het betekent dat Jozef graankoning is en Jezus het levende brood.
Het was een regenachtige dag, maar gelukkig kon het programma gewoon doorgaan. Wel met een kleine aanpassing, het zeskamp was namelijk binnen!! In 10 jaar brugkamp heb ik dat nog nooit eerder meegemaakt. 
De tieners kregen daarna tijd om een act voor de bonte avond voor te bereiden. Erg leuk om te zien hoe sommigen al de hele dag hun act waren. Er waren zelfs tijdsblokken waarin verschillende bandjes mochten oefenen met de instrumenten. Ook liepen er al een tijdje wat bejaarden rond op het terrein, kijk maar eens in de video! 
Veel tieners waren superblij, want we aten patat! Het keukenteam heeft 25kg patat gebakken, zelf kipsate gemaakt en hamburgers en frikandellen gebakken. Een soort BBQ-buffet. Iedereen heeft genoten. Veel tieners waren het erover eens: het keukenteam kookt lekkerder dan het thuisfront! 
De bonte avond was een groot succes met als presentatoren het boerenduo Ingrid en Irma. Harm was er ook weer bij op de trekker, maar wel als jurylid deze keer. Ook Angelo en Trienke waren van de partij. Uiteindelijk heeft een van de bandjes de eerste prijs gewonnen! De bonte avond had een gezellige sfeer en iedereen heeft genoten van deze laatste kampavond! 

VRIJDAG
Alweer de allerlaatste kampdag. Wat hebben we genoten van de tieners! Het is altijd weer bijzonder dat het pas op de laatste dag lukt om alle tieners mee te laten doen met ochtendgymnastiek. Alsof het besef dat dit de allerlaatste kans is dan echt is ingedaald. We hebben een hele gave dienst gehad waarin we mochten horen over Dromen in Kleur. We mogen cadeautjes van God ontvangen om Zijn liefde aan anderen te laten zien. Ook mogen we bij Hem komen om sorry te zeggen, te danken en ook te bidden. 
‘s Middags gingen we voor het smokkelspel naar het bos. Het was warm en we kregen dorst. Martijn kwam op de fiets wat te drinken brengen. Maar het enige wat we nog hadden was melk! Wie wilde kon een glaasje melk nemen en we hadden ook komkommer. Toen was het tijd om terug naar de boerderij te gaan voor de afsluiting en de ontmoeting met de ouders. Ook hiervan hebben we genoten. De tieners hebben keihard meegezongen met hét kamplied: Dromen in Kleur, geschreven door een aantal muzikale leiders. Luister maar eens naar de track onder de video. De tieners vertrokken met hun tas, kampboekje en herinneringen over de rode loper, waar ze werden uitgezwaaid door alle leiding. Echt heel erg bedankt dat we zo’n mooie groep een week mee mochten hebben!! 
Als leiding hebben we na die tijd even ‘getafeld’ en ook flink opgeruimd en schoongemaakt. ‘s Avonds was er een heerlijke maaltijd en nu genieten we van de laatste kamp avond met een vuurkorf en muziekbingo.
God gaat met ons mee en helpt ons om te dromen in kleur! 
Tot volgend jaar! 

Er zijn een paar mooie puma schoenen in maat 39 bij een van onze tieners beland, die niet van hem zijn. Zijn deze schoenen van jou? Dan kun je dat tot uiterlijk dinsdagavond 23.59u laten weten, de schoenen kunnen dan opgehaald/opgestuurd worden. Als we geen reactie hebben, gaan ze woensdagavond met een Oekraïens gezin mee. 

De overige gevonden voorwerpen zullen binnenkort op de blog komen. De volgende dingen zijn in ieder geval gevonden: 
Een nomad slaapzak
Een blauwe trui
Een zwart vest van H&M 

Denk je dat er iets van jou bij zit? Reageer dan even via brugkamp1@onvergetelijk.nl 

 

Bekijk de video van donderdag en vrijdag!

 

 

28 jul 2023 - 00:00

Meer fotos

2023:07:30 15:22:47

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!