30/07 BK2: Zondag

Het is zondag eind van de middag en we zijn al helemaal opgezogen in het kampleven. Waarbij we gisteren nog konden merken dat kinderen enthousiast en zoekende zijn om hun plekje (weer) te vinden.  Zien we vandaag tieners die heerlijk rondrennen, elk mogelijk moment rond te tafel spelen met een voetbal en op het springkussen hangen. 

Vanochtend hebben we een praisedienst gehad en er werd door een medeleiding gesproken over dat God van iedereen houdt. Hij gebruikte voorbeelden waarbij Jezus taboes doorbrak in de bijbel in zijn contact naar mensen toe. God houd echt van iedereen! Daarna sloten we onder anderen af met het nummer "Happy Day"en dan gaan ze allemaal los. 

Vandaag was ook de eerste inhoudelijke groepjes tijd en kregen we terug van groepjesleiding dat tieners echt ook wel konden benoemen wat er gesproken was. Mooi om te zien dat we inhoudelijk en op gezellig niveau kunnen praten en zijn met de tieners.

Nu gaan we weer verder met het spel levend cluedo en hopen we dat de rest van de week net zo gezellig en inspirerend zal zijn als vandaag. 

Als gebedspunt hebben we het voorspelde weer. De beste dagen lijken na vandaag voorbij volgens buienradar. 

Maar we hebben geloof dat het op de juiste momenten droog zal zijn en het weer ons programma niet zal belemmeren. 

Groetjes Brugkamp 2 en tot de volgende blog! 

30 jul 2023 - 00:00

Meer fotos

,

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!