30/07 TK2: Zondag

De eerste volle dag van tienerkamp. De meiden genoten als eerste van een eigen badkamer op de slaapzaal. Waarna alle tieners de dag begonnen met stille tijd. Opgevolgd door ochtendgymnastiek waar de tieners in beweging kwamen. Ondanks het wisselvallige weer hebben we tot nu toe elke avond buiten gegeven onder de tent. 

Vanmorgen hebben was de eerste dienst. Maiko heeft gesproken over de Drie Eenheid. Hoe zat dit nu ook alweer? Maiko heeft een banaan gebruikt om dit tastbaar te maken. Die ene banaan, kan in drieën gesplitst worden. Toch blijft het één banaan. Tijdens het praatje een hele mooie timing, we kregen een stortbui over ons heen maar wij zaten heerlijk samen binnen. Aan het einde van de dienst was de bui over en was het tijd om in groepjes de preek door te spreken. We hebben elkaar weer beter leren kennen en doorgepraat over de plek dat de Drie Eenheid in ons leven heeft. Het waren lastige maar zeker ook mooie gesprekken. 

Na regen komt zonneschijn. Dus hebben we snel de groepsfoto’s gemaakt met een heel mooi zonnetje! Deze zullen we natuurlijk ook met jullie delen :)

In de middag zijn de tieners op zoek gegaan naar Elizabeths Bijbel. Door codes te kraken, kwamen ze steeds dichterbij de locatie van de Bijbel. 

Super leuk om te zien dat de tieners elkaar alweer helemaal gevonden hebben! 

 

30 jul 2023 - 00:00

Meer fotos

,

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!