31/07 KK2: Maandag

Vandaag werden we wakker na een nacht waarin het alleen maar regende. De meiden uit de tenten hebben daar gelukkig bijna allemaal lekker doorheen geslapen. Er was weer een jarige, dus na de dagopening met de planning en wat liedjes hebben we die natuurlijk in het zonnetje gezet. Na een heerlijk ontbijtje in de eetzaal, omdat het nog steeds regende, hadden we even vrije tijd en gingen we daarna het ochtendprogramma doen. Er kwam vandaag een panda langs, samen met mensen van het WNF om ons wat te vertellen over ons goede doel. Dat was erg leuk. Daarna hebben we in de groepjes gekletst over het onderwerp: ‘Geef ons heden ons dagelijks brood’. God voorziet altijd in wat we nodig hebben. Ook de lunch was vandaag binnen door de regen. Wat kunnen de kinderen veel boterhammen eten zeg! 

‘s Middags hebben we zeskamp gedaan, maar wel grotendeels overkapt of binnen want de regen bleef maar stromen. Dat was gelukkig niet minder leuk. Er was ook een hele coole stormbaan met dieren. Wat een plezier hebben we gemaakt. 

We sloten de middag lekker rustig af in de programmatent. Daarna hebben we heerlijk gegeten. We hadden een binnen-barbecue. 

‘s Avonds heeft de onderbouw nog heel even vrij kunnen spelen en die gingen toen lekker naar bed. De bovenbouw heeft nog vlaggenroof gespeeld in het bos en ging daarna ook lekker douchen en naar bed. Het was weer een geslaagde dag. 


link naar de vlog: https://youtu.be/50Ub2QGK4LA

 

31 jul 2023 - 00:00
Alle blogs
Laatste blog
KK1: Kampkranten 2023
Random blog
24/07 TK1: Putten op Stelten 2023

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!