02/08 KK2: Dinsdag

2023:08:01 20:36:34

Hoi allemaal, vandaag hebben we het volgende stukje van het onze vader besproken: "vergeef ons onze schulden". De kinderen hebben hierover nagedacht tijdens de stille tijd en in de groepjes tijd. Ook hebben ze hiervoor een post-it gebruikt waarop zij hebben geschreven waarvoor zij nog vergeven willen worden.

Na een stevige broodlunch hebben we in groepjes een stille gebedstocht gelopen. Hier hebben we bij verschillende posten de zinnen uit het onze vader verder onderzocht en samen stil gestaan. Deze wandeltocht sloten we af bij een vuurkorf waar we onze zorgen in het vuur mochten gooien.

Ook was er voor de kinderen die nog niet begonnen waren of al klaar waren met de wandeling nog keuze uit 5 verschillende knutsels. Ze konden vormpjes timmeren, een verrekijker maken of masker maken (voor de disco-avond), of met de strijkkralen/mozaïek een dier gemaakt.

Daarna hebben we gedineerd met een lekker AVG met als V een kipburger. De avond stond in het teken van een praisedienst, hier hebben we nog veel mooie  liederen gezongen en naar een verhaal geluisterd om God te eren. De dag hebben we afgesloten door met zijn allen een kaarsje aan te steken in het bos om hiermee te symboliseren dat we ons leven in de handen van God leggen. Daarna zijn we weer lekker gedoucht en in bed gekropen.

https://youtu.be/VYDzj3mXs3Y

2 aug 2023 - 00:00
Alle blogs
Laatste blog
KK1: Kampkranten 2023
Random blog
Dag 2 van het kinderkamp! 2019

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!