03/08 BK2: Brugkamp 2

Het is alweer donderdag!

Wat vliegt de week voorbij en dat betekent natuurlijk alleen maar dat we hier een goede tijd hebben met elkaar.
Afgelopen dinsdag hebben we voor het laatst iets laten horen. Vandaag wil ik iets vertellen over de afgelopen dagen.
Dinsdag avond was namelijk het nachtspel gepland. Na de dag afsluiting hebben we enthousiast verteld dat we het nachtspel zouden hebben.
We hadden een verhaal verzonnen over een dierengeluiden spel, heel verhaal met uitleg.
Tijdens deze uitleg werd de hoofdleiding zogenaamd gebeld. In dit gesprek zou zogenaamd worden gezegd dat bestuur was gebeld door Staatsbosbeheer. omdat er teveel zwijnen in het bos zouden zijn om een spel te doen.
De tieners moesten dus alsnog naar bed. Er kwamen mooie suggesties voor alternatieven van een nachtspel, ook bidden werd geopperd!
Nadat de tieners op bed lagen, werden ze er uiteraard ook weer uitgetrommeld.
We hebben daarna heerlijk rondgerend, zijn velen getikt en is er veel smokkelwaar overgebracht, oftewel het smokkelspel werd gespeeld.
De keuken stond daarna klaar met een heerlijke knakworstbroodjes.
Een paar kinderen hebben we vooraf ons geheimpje van het nachtspel toevertrouwd, zo had iedereen er zin in.

Gisteravond hadden we de praise-avond met de gebedswandeling. Hierin hadden we veel aanbidding en namen we de tieners mee in een wandeling, in kleine groepjes.
Tijdens deze wandelingen mogen ze nadenken over wat ze God willen vragen of wat ze Hem willen vertellen. Dit wordt dan opgeschreven en in een doos gestopt.
Ze hebben vervolgens zelf de keuze of wij als leiding voor deze gebedspunten mogen bidden. Ook is er de mogelijkheid om voor je gebeden te laten worden.
We hebben tijdens de aanbidding tieners laten zingen, die dat wilden,. Ook hebben een aantal kinderen een getuigenis gegeven. Het was echt een hele mooie avond. Als leiding waren we ook best wel trots op hoe we in zo'n week zoveel mooie dingen zien gebeuren.

Vandaag is het tijd voor de dirtygames en het gala. oftewel eerst zo vies mogelijk worden en daarna weer zo netjes mogelijk aan tafel.
Deze programma onderdelen zijn altijd heel geliefd. As leiding hebben we zelf altijd iets minder veel zin in dit onderdeel (modderrollen...)
Uiteindelijk hebben we alsnog de grootste lol en verwachten we een heerlijke afsluiting met de disco vanavond.

Tot morgen!!!

Vriendelijke, maar vieze groeten het team van brugkamp 2.

3 aug 2023 - 00:00
Alle blogs
Laatste blog
KK1: Kampkranten 2023
Random blog
Kinderkamp 2 - Dag 6 Bonte Avond en meer.... 2019

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!