26/07 KK1: van bijbelstudie tot slaapliedjes

We hebben het overleefd. De hitte, de superheldenopdrachten, de joelende kinderen en de klein beetje uitgeputte leiding. Jullie komen vandaag weer de kids ophalen, maar misschien zijn jullie wel benieuwd wat we gisteren hebben gedaan.

Het ochtendprogramma ging gisteren over luisteren. Zowel de bovenbouw als de onderbouw hebben het verhaal van Mozes gehoord. De bovenbouw ging zelf bijbelstudie houden en de onderbouw keek naar een toneelstuk. We leerden over het luisteren naar de stem van God.

In de middag hebben we ons extreem weer alternatief ingezet. De groepjes deden spelletjes in de schaduw, zoals levend mikado, waterpistool schieten, jenga en we zijn weer lekker gaan zwemmen.

’s Avonds hebben we ons mooi aangekleed voor de bonte avond. Er was van alles om naar te kijken: toneelstukjes, dans, zang en grapjes.

Toen de kinderen allemaal op bed lagen hebben de bovenbouwmeiden nog een slaapliedje bij de jongens gezongen. De jongens waren zo aardig om daarvoor de bovenbouwmeiden vanochtend wakker te maken met muziek.

Ik hoor de hoofdleiding net zeggen dat wanneer we zo alles netjes opruimen er nog een vossenjacht komt, dus wie weet! Tot straks!

26 jul 2019 - 00:00

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!