Fancy Fair!

2020:07:21 21:32:28

Goedemorgen!

De moedheid kikt aardig in, maar we gaan vrolijk door! Gisteren was weer een vol dagje maar we proberen ook lekker te chillen tussendoor. De dag begon zoals gewoonlijk met ochtendgymnastiek. Het 'haai alarm' van kinderen voor kinderen is al een echte hit en de meiden kennen alle dansjes dus daar leren we een hele hoop van. Na het ontbijt en uiteraard de corvee hebben we naar Sanne geluisterd tijdens het ochtendpraatje. De vrouw van Potifar probeerde Jozef te verleiden. Zelf hebben we in het leven ook te maken met verleidingen. Hoe gaan we daarmee om?

Na het ochtendprogramma gingen we voor ronde 2 met de workshops! Er is muziek gemaakt, gesport en er zijn weer taarten gebakken. Iedereen had het naar z'n zin en je ziet dat de groep zich echt heeft gevormd. We kennen elkaar, er worden goede vriendschappen gesloten en we hebben ontzettend veel lol.

Het middagspel had iets te maken met kleurtjes en het was erg leuk!

's Avonds hadden we na het eten de fancy fair: je kon wat lekkers halen bij de kraampjes en er waren verschillende spelletjes: stoelendans, spijkerpoepen, koekhappen en nog veel meer. Wilde je alle spelletjes doen dan was dat prima. Wilde je een beetje chillen dan kon dat ook!

Daarna was het bedtijd. Een beetje op tijd want dat hadden we wel nodig! We zijn nu allemaal weer (ongeveer) fris en fruitig dus we hebben weer zin in deze dag!

Groetjes,
De hoofleiding

22 jul 2020 - 00:00

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!