24/07 KK1 MAANDAG: Uw wil geschiede

Hallo trouwe lezers van de blog van kinderkamp 1,

Een korte update van ons reuzegezellige ruimteschip. We zijn zaterdag vertrokken en gisteravond zijn we geland bij de jongens-en meidenavond.
En wat een fantastische leuke jongens- en meidenavond hebben we gehad! Een avond van persoonlijke aandacht, lekker eten, leuke activiteiten en een hele hoop gezelligheid. De jongens onderbouw (groep F-J) hebben levend dierenstratego gespeeld in het bos en sloten af met poffertjes en chocolademelk (wat zeer in trek was!). De meiden onderbouw (groep F-J) hebben geknutseld, een verhaal gehoord en eindigden met een overheerlijke chocoladefondue. De jongens bovenbouw (groep A-E) hebben ook het bos onveilig gemaakt met laserguns en hebben onder het genot van hamburgers en frikandellen naar een verhaal geluisterd. De meiden bovenbouw (groep A-E) begonnen met een mooi verhaal rondom het kampvuur en hebben in een ster opgeschreven waar ze allemaal dankbaar voor waren. We voegen een aantal foto's toe bij deze blog!

Vanochtend begonnen we lekker actief met de ochtendgymnastiek en na het ontbijt startte het ochtendprogramma.
Tijdens het ochtendprogramma hebben we het gehad over Uw wil geschiede. Wat betekent dat voor de kinderen zelf? Aan de hand van een toneelstuk over Jona hebben de kinderen hier meer over geleerd en dat besproken in hun eigen groepjes.

Vanmiddag hebben we, na de pannenkoekenlunch (jum!) de workshops en vanavond is het tijd voor een kampvuur! We hebben nu al zin in de activiteiten, kampvuurliedjes en het kampvuurverhaal.

We genieten nog steeds van alle lachende gezichten. Wilt u daar nog aan bijdragen? Dan kunt u uw (klein)kind/buurkind/broertje/zusje natuurlijk een kaartje sturen. (tip: 3 kaartjes op 1 dag is een liedje zingen...) Het adres is Beekdalseweg 1, 6731SG Otterlo.

Tot vanavond of morgen bij weer een nieuwe blog!

Nico
Hoofdleiding kinderkamp 1
kinderkamp1@onvergetelijk.nl(link sends e-mail)/0646484877

Meer fotos

, , , ,
Alle blogs
Laatste blog
KK1: Kampkranten 2023
Random blog
23/07 TK1: De eerste 24 uur Tienerkamp 2023

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!