04/08 KK2: donderdag

Deze dag begon, na de dagopening, met een lekker ontbijtje met wentelteefjes. Dat was lekker! Met goed gevulde maagjes konden we de dag beginnen met het ochtendprogramma. Vandaag was het laatste deel van het onze vader aan de beurt: ' Want van U is het koninkrijk, de kracht en de heerlijkheid tot in eeuwigheid. Amen.' In de groepjestijd hebben we het gehad over dankbaarheid. Waar kun je allemaal dankbaar voor zijn. Zijn we wel genoeg dankbaar? Wanneer is het moeilijk om dankbaar te zijn?

Daarna was er tijd om in de groepjes te oefenen voor de bonte middag. Ieder groepje mocht twee acts aanleveren voor de bonte middag. Er werd heel hard geoefend om een goede show neer te zetten. Ook na de lunch was daar tijd voor en moesten we nog met ons geheimpje aan de slag. Het laatste snoepwinkeltje, nog even lekker voetballen, met de frisbee of diabolo, tikkertje of op de schommel. Ook de laatste knutselwerkjes en tekeningen zijn afgemaakt. We werken steeds meer naar het einde van de week toe. Om 15:00u was de start van de bonte middag. Wat een prachtige acts hebben we gezien en wat een mooie talenten heeft God ons gegeven. Na de show was het tijd voor pannenkoeken, want de keuken was de hele dag hard bezig geweest om voor meer dan 100 kinderen en leiding pannenkoeken te bakken. Wat waren ze lekker geworden! Dat was echt een groot applaus waard. Na het eten hebben we nog wat dansjes gedaan in de disco en was er chips en wat drinken. Na de disco hebben we met z'n allen rond het kampvuur gezeten, marshmallows gegeten en liedjes gezongen. We sloten de avond af met alle kinderen en leiding rond een hart van kaarsjes waar we een zegenlied zongen en een popcorn-gebed deden. Dat betekent dat alle kinderen als ze dit wilden, om de beurt mochten bidden. Een prachtig moment waarop we goed konden zien hoe goed God voor ons gezorgd heeft deze week. De onderbouw ging toen douchen en anar bed en de bovenbouw deed nog een ronde liedjesestafette bij het kampvuur en ging toen ook douchen en slapen. Een hele leuke 1-na-laatste dag!

link naar de vlog:
https://youtu.be/GXkBIhMK1c4

4 aug 2023 - 00:00
Alle blogs
Laatste blog
KK1: Kampkranten 2023
Random blog
31/07 TK2: welkom & eerste echte dag! 2022

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!