Rondom het Kind conferentie

Tijdens de tweejaarlijkse Rondom-het-Kind conferentie mogen we vanuit Stichting Onvergetelijke Zomerkampen weer meewerken aan een workshop over christelijke kampen.

Al enkele jaren werken we als christelijke kamporganisaties samen onder de vlag van Missie Nederland (nieuwe naam van de Evangelische Alliantie). En samen met elkaar hebben we een hart voor christelijke kampen. Naar ons idee vormen christelijke kampen een onmisbaar ingredient van de 'geloofsopvoedingtaart'.

Richard van Oosterhout van Stichting Onvergetelijke Zomerkampen en Erik Bolhuis van De Herikon zullen op zaterdagmiddag samen de workshop verzorgen.

Beschrijving van de workshop:

Christelijke kampen hebben een levenslange impact op kinderen en jongeren en vormen een onmisbare aanvulling op het kerkelijk kinderwerk! Hoe kunnen kerk en kamporganisaties samenwerken om uit te blinken in het bereiken van kinderen met het evangelie?

7 mrt 2016 - 00:00
Alle blogs
Laatste blog
KK1: Kampkranten 2023
Random blog
BK1 2023 Dinsdag & Woensdag 2023

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!