26/07 JK1: Wat een feest!

Hallo lieve ouders, verzorgers en achterblijvers die graag mee lezen!

Bij het schrijven van deze nieuwe blog, (in de nacht van maandag op dinsdag) besef ik me opeens hoe ontzettend hard de dagen gaan! Het is niet te beschrijven ;)

Een kleine samenvatting van wat we de afgelopen twee dagen met elkaar hebben mee gemaakt:

Zondag:

  • Klokslag 9 uur de eerste ochtend kickstarts (stille tijd) met elkaar. Een pittig onderwerp deze ochtend, namelijk zonde en schuld. We lezen hoe Paulus de gemeente terecht wijst op hun zonden en schuld en zijn vervolgens gaan nadenken hoe zonde en schuld in ons leven een rol kunnen spelen, en hoe 'zonde' dat eigenlijk is!
  • Na een heerlijk ontbijt, de start van ochtendienst, en een ochtendseminar van Remko, over datzelfde onderwerp
  • Na de lunch (met kroketten!) zijn we van start gegaan met de Mega Games (de zeskamp van jeugdkamp1). We hadden idioot heerlijk weer, en je kunt je voorstellen dat water onderdelen goed van pas kwamen bij dit onderdeel. We hebben ontzettend veel plezier gehad, met een bloedstollend spannende finale van het Slip N' Slide Kickball toernooi.
  • Nadat we een goede avondmaaltijd hadden binnen gewerkt, was het alweer tijd voor het avondspel. Onder leiding van Anniek en Sifra, moesten de deelnemers op zoek naar de "moordenaar" van Julius Caesar (leider Ruben), in een Cluedo spelvorm. Het is werkelijk waar super tof om te zien hoe knap de leiding in hun rol blijven en hoe leuke de jongeren deelnemen aan de spellen. Een prachtige wisselwerking!
  • Koen gaf 's avonds voor het slapengaan nog een avondsluiting of maskers, en dat die op dit kamp af mogen worden gezet!

Maandag:

  • Een nieuwe dag, en een stuk frisser dan gisteren, maar alsnog heerlijk weer! Wederom zijn we in groepjes uiteen gegaan voor de kickstarts, en na het onderwerp van gisteren was het mooi om vandaag in groepjes stil te staan bij het hoopvolle gedeelte van de Brief aan de Romeinen. Onderwerp van vanochtend was: "er is hoop" en we zijn hier dieper op in gegaan.
  • Na het zingen (super dat de jongeren dit helemaal zelf verzorgen, van zanger tot pianist) zijn we vandaag uiteen gegaan in de workshops. De jongeren hebben zich voor aanvang van dit kamp al ingeschreven voor een workshop onderwerp naar hun keuze. In plaats van een monoloog, gaat de leiding met de jongeren een dialoog aan! Met de Bijbel op tafel worden de meest uiteenlopende onderwerpen besproken.
  • Vanmiddag was het na de lunch tijd om naar de stad Ede te gaan, en gelukkig mocht dat weer na 2 coronajaren! De jongeren hebben de stat Ede onveilig gemaakt met een tof Crazy 88 spel. Dat houdt in dat ze in groepjes 88 opdrachten moesten volbrengen! Je kunt je voorstellen dat dat tot veel hilariteit heeft gezorgd!
  • Dan de avond. Deze avond stol in het teken van boys en girls. Oftewel, de jongens/meiden avond. De mannen hebben ongegeneerd heerlijk met de handen gegeten en lekker gebarbecued, en de meiden hebben zich te goed gedaan aan shoarma, en uiteraard chocolade ;) Beide groepen hebben een enerverende avond met elkaar beleeft, waarin lief en leed met elkaar werden gedeeld.
  • Omdat de meiden toch wilden weten hoe de jongens het hadden, en vice versa, hebben we na afloop van de avond nog even de ervaringen uitgewisseld.
  • Deze avond is ontzettend waardevol, en de groep smelt na zo'n avond helemaal samen!

 

Nu heerlijk slapen, en morgen (vandaag) is het alweer dinsdag! Jeetje wat gaat de tijd snel! En wat hebben we het ontzettend fijn met elkaar! Hopelijk morgen weer een blog! 

26 jul 2022 - 00:00

Meer fotos

2023:07:28 13:53:56
Alle blogs
Laatste blog
KK1: Kampkranten 2023
Random blog
Zondag TK1 - Als je zoekt dan... 2019

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!