Nederland kleurt oranje

Nederland kleurt vandaag oranje! En we hebben als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen wel een beetje oranje bloed. Dat heeft alles te maken met de jubileumtrui die een kampleider ontvangt bij de vijfde keer dat je meegaat op kamp.

Deze keer vieren we koningsdag als volk op een heel andere manier en blijven we zo veel mogelijk thuis. In zijn toespraak vanochtend beschreef de koning koningsdag als de dag dat:

Heel Nederland dat uit zijn dak gaat, een dag waarop ‘doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg’ niet opgaat

Bijzonder! Want zo ervaren we als stichting nou juist precies ook het gevoel tijdens de kampweken! Lekker jezelf kunnen zijn, maf doen, serieus zijn, goede gesprekken maar ook onbeschrijfelijk veel plezier en gekkigheid. En door dat alles heen ook ontdekken hoeveel God van je houdt. Een soort week lang koningsdag maar dan een waar we ook nadenken over een andere Koning!

We kijken enorm uit naar de zomerkampen maar houden ook alle berichtgeving nauwlettend in de gaten en we zijn in voortdurend contact met andere organisaties en de overheid over de mogelijkheden. Daarover hebben we zojuist weer een nieuwe update op onze site geplaats.

We vieren feest vandaag. En met trots dragen we vandaag onze oranje kamptrui!

27 apr 2020 - 00:00

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!